×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Ultiem genieten!

Wij verzorgen ook lunches en BBQ's!

Check it out!

Bedrijfs en groepsuitjes!

Een ervaring om nooit meer te vergeten!

PREV
NEXT

Groepsuitjes

 
Bent u opzoek naar een leuk groepsuitje?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hieronder vind u al onze groepsuitjes /arrangementen, klik op uw uitje om te kijken welke groepsuitjes /arrangementen we hebben.

Opzoek naar wat anders?

Zit uw arrangement er niet bij? Of bent u opzoek dan meer dan alleen activiteiten.  Geen probleem, neem gerust contact met ons op zodat we u een passende aanbieding kunnen doen. We organiseren ook onder andere,

  • Vervoer op het eiland
  • Overnachtingen
  • Kampvuur op strand
  • Lunch op locatie
  • BBQ op het strand of op locatie
Een actief personeelsuitje op Ameland?

Voor een gezellig en actief bedrijfsuitje heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op ons prachtige Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door sportieve bedrijfsuitjes en groepsuitjes en ook speciale teambuilding activiteiten. Het strand van Ameland is hierbij een inspirerende omgeving. Een bedrijfsuitje heeft diverse sportieve elementen, wel of niet in combinatie met een spelactiviteit of competitief element.

Met keuze uit de volgende activiteiten:

Lees verder

Een familiedag organiseren op Ameland?

Voor gezellige en actieve familie uitjes, heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op ons prachtige Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse activiteiten voor een dagje uit met uw familie, neven en nichten, een vrijgezellenfeest of een leuk dagje uit met uw vrienden.

Met keuze uit de volgende activiteiten:

Lees verder

Een sportief uitje organiseren op Ameland?

Voor een leuke en actieve sportdag heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diversesportactiviteiten voor een bruisende sportdag vol spannende, avontuurlijke en competitieve elementen.

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze speciale sportdag arrangementen of kijk bij Activiteiten Ameland voor een totaal overzicht van onze losse activiteiten voor een leuk sportief dagje uit!

Moet nog aangevuld worden..

Lees verder

Een schoolreisje regelen?

Voor een leuk schoolreisje of uitstapje heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverseschoolreisjes voor de lagere schoolklassen of een schoolreis voor het middelbaar onderwijs.

Wat is er nu leuker dan een schoolreisje met de boot naar Ameland?

Met keuze uit de volgende activiteiten:

Lees verder

TOP