De leukste sportdag op Ameland

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Een sportief uitje organiseren op Ameland? Voor een leuke en actieve sportdag biedt Ameland Adventure diverse mogelijkheden. Wij verzorgen het hele jaar door diverse sportactiviteiten voor een bruisende dag vol spannende, avontuurlijk en competitieve elementen.

Een fantastische sportdag op Ameland

De activiteiten voor een sportdag bij Ameland Adventure vinden plaats op het strand, in de zee of in de lucht. Voor de avontuurlijke sporters is raften in de branding, blokarten of powerkiten natuurlijk een heerlijke uitdaging. Ook voor minder avontuurlijke sporters bieden wij leuke activiteiten.

Afhankelijk van de leeftijd van de groep, kunnen de activiteiten hierop aangepast worden. Een GPS tocht is al erg leuk, maar bij de GPS Challenge moeten er ook diverse activiteiten voltooid worden. Welk team gaat de meeste punten scoren?

 

Een sportdag voor alle leeftijden

Of het nu gaat om een sportdag voor de lagere school of een sportdag voor het middelbaar onderwijs: Ameland Adventure maakt er een hele bijzondere sportdag van! Ameland Adventure is er voor scholen en bedrijven die graag een originele sportdag willen organiseren, maar er zelf eigenlijk niet te veel voor willen regelen. Wij regelen en begeleiden de sportdag, waardoor ook de leraren gewoon gezellig mee kunnen doen!

 

Een sportdag voor grote en kleine groepen

Wij organiseren sportdagen voor grote groepen (bijvoorbeeld scholen en grote bedrijven), maar ook voor kleinere gezelschappen. Heb je zin in een sportief uitje met een groep vrienden of iets anders dan een ´normale´ vrijgezellendag? Een sportdag is altijd een goed idee! Kies zelf de activiteiten die jullie het leukste lijken. Ook voor kleine groepjes kunnen wij een leuke sportdag organiseren.

 

Neem zeker contact met ons op voor de mogelijkheden voor een sportief dagje uit. Bekijk onze activiteiten of kies een arrangement. Natuurlijk maken we ook graag een programma op maat.

 

Onze activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 redenen

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor iedereen wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF