Lasergamen op Ameland.

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Lasergamen op Ameland? Wij werken samen met Laserfun Ameland, een extern bedrijf dat de activiteit voor ons verzorgd. De activiteit kan in/outdoor en kan los geboekt worden, maar ook in een arrangement. 

Laserfun Ameland heeft de nieuwste lasergamewapens van dit moment. De wapens hebben geen hinderende bedradingen van het wapen naar de hoofdband, alles is draadloos om het spel zo realistisch mogelijk te houden.

 

De uitrusting is ziet er realistisch uit, dit zorgt voor een ultieme spelervaring. Door het richten met behulp van de scopes, kan jij je precisiewerk uittesten.

 

Er worden verschillende speltypes gedaan, oa: Team deathmatch, capture the flag en free for all.

 

 Lasergamen bij  is geschikt voor jong en oud en wordt in groepen gespeeld. Hierdoor is laser gamen uiterst geschikt kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolreizen.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. 

 

Bekijk onze activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF